Fastighetsservice 

Vi hjälper er se till att fastigheten alltid är i toppskick. Hos oss finner ni en helhetslösning, anpassad efter just era önskemål och behov. Vi fokuserar på att det blir rätt från början, vilket bidrar att huset uppfyller både lagkrav och behåller sitt värde.

Vi skräddarsyr fastighetsskötseln utifrån respektive fastighetsägare och bostadsrättsförenings önskemål och behov. Oavsett behöv finns vi här för er och tar hand om både inre och yttre skötsel. 

Vi ser till att både fastighet och omgivning fungerar och mår som de ska.

Att en fastighet är väl underhållen är ett måste för att vi ska må bra och trivas. Från att alla lampor fungerar och att fastigheten ser ren och fräsch ut, till att gräsmattan är klippt på sommaren och uppgången snöskottad på vintern.

När man satsar på genomgående hög standard och underhåll är det heller inte ovanligt att fastighetens värde ökar på sikt. För att göra detta möjligt är det viktigt med både översyn och struktur, något som blir desto lättare att sköta genom vårt ärendehanteringssystem.

Vår bastjänst omfattar normalt allt det fastighetsservice arbete som måste ske i bolag, förening, stiftelser och samfälligheter, som tex: rondering & tillsyn, felanmälan kontorstid, inre fastighetsskötsel, yttre fastighetsskötsel, koordinering av entreprenörer, trappstädning etc.
Vi har goda kontakter med entreprenörer bla. inom bygg, el och vvs.

Vi jobbar kontinuerligt med att utvecklas och hitta rätt strategi för rätt brf. Därför håller vi en pågående dialog under årets olika årstider för att checka av att arbetet flyter på enligt planen.

Ring oss eller fyll i nedanstående formulär, så berättar vi gärna mer om vad vi kan hjälpa till med.

Jag behöver hjälp